Tuesday, May 14, 2013

Vaihdan

 Tänään annoin pois kotia täyttäneitä turhuuksia ja sain tilalle herkullista ja kaunista. Haluaisin elää enemmänkin vaihtaen. Minulle turha on toiselle hyöty ja saan takaisin jotain tarpeellista. Tai tekisin asioita joita osaan ja saisin takaisin asioita, joita en osaa. Huomenna saan pyöräilykypärän.

Tänään olen pohtinut, että eri tavalla ei ole synonyymi väärälle tavalle. Mieltäni ärsyttänyt kolumni herätti minut aamulla aiheeseen ja lapseni kommentti toi minut valoon. Toivon kulkevani tässä valaistuksessa ainakin hetken.

Hoi joku Hemulin kaltainen! Kuuluisiko kukkani olla ulkona?

4 comments:

  1. Vaihdantatalous on järkevää, onneksi se tekee tuloaan. Onhan niitä jotain piirejä, joissa voi vaihtaa palveluksia toisiin, ainakin siellä pääkaupungissa.

    Ja koska en ole Hemuli, en sano tuohon kukka-asiaan yhtään mitään :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Netcycler ja Facebookin vaihtopalstat ovat mulla käytössä. Pääkaupungissa tämä toimiikin ihan kivasti, voi kun toimisi muuallakin.:)

      Delete
  2. Vaihtaminen ja antaminen on enemmän kuin järkevää. Pitäisi olla jotain vaihtofoorumeita...

    Kiva, kun jätit blogiini kommentin, nimittäin oli hyvä löytö tämä sinun blogisi.

    P.S. Vaikka kovasti olenkin yrtti- yms. viljelyksistä innostunut juuri nyt, en osaa minäkään noista kukista sanoa, sorry!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiva, kun tulit kurkkaamaan!
      Toivotaan, että kukkani nauttii olostaan ikkunalaudalla. Ehkä minulle joskus selviää missä sen kuuluisi olla. Minä nautin kasvimaapuuhista ja yrteistä ikkunalaudalla, mutta kukat ja huonekasvit ovat melko suuri kysymysmerkki.

      Delete