Friday, May 31, 2013

Tyyni


Sisarusrakkaus on ollut tänään konfliktiherkkää. Kadotimme kaupunkiin rattaissa matkustaneen lentopallon ja huomasin menetyksen vasta kotirannassa. Ihmisiä on liikaa kaikkialla. Onnistuin järjestämään aikataulujuoksun, joka väsytti jokaista. Liikaa kaikkea ja liian kiire.

Pitää muistaa hengittää.
Ja palauttaa mieleen vuoden takainen majakkaretki Söderskärille. Meitä ympäröi satumaisen rauhallinen meri. Tuuli puhalteli välillä raikkautta. Olisin voinut nukahtaa rantakalliolle. Meri oli tyyni ja olo oli tyyni.

Tänään oli liian levotonta. Tänään olisin tarvinut ympärilleni tyynen meren.

2 comments:

  1. Uh huh huh toukokuun viimeiset päivät olivat suorastaan hulluja. Olen iloinen että olemme saapuneet kesään. ( ja lomaan)
    Olen haalveillyt majakasta jo pitkään. ´Suosittelisitko Söderskäriä? Ajattelin että miehen kanssa lähtisimme ihan vain kaksin. Silo kallioille halaamaan toisiamme ja aavaa merta.

    Ihania leppoisia kesän päivä sinne!

    ReplyDelete
  2. Söderskär on ihana ja helposti saavutettavissakin. Sielä voi muistaakseni myös yöpyä ja saunoa, mikä olisi aivan mahtavaa. Myös saaren saavuttaminen omalla veneelle olisi huippua. Me vietimme vain muutaman tunnin majakkasaaressa ja palasimme sitten turistipaatilla takaisn Kauppatorille. Mutta siis suosittelen. Vaikka menisi turistilaivassa/yhteyslaivalla, niin silti vapaita kallioita löytyy kaikille.

    Haaveenani on kyläillä kaikissa Suomen majakoissa. Seuraavana on vuorossa Bengtskär. Kerron sitten kumpi oli kivempi.

    ReplyDelete