Sunday, May 12, 2013

Olla äiti


Sain paljon pusuja ja haleja. Sain äitienpäivätoivotukset Välimereltä. Sain talvitakin moikkaustutulta. Sain juhlia äitiyttä äidiksi muuttuneen ystäväni kanssa ja nauttia tuplaespresson aurinkoisella terassilla. Kotimatkalla ostin atsalean kojuaan kasaavalta kukkakauppiaalta.

Äitienpäivästä huolimatta valmistin aamiaisen, sillä en uskaltanut jättää sitä kahden alle metrin mittaisen harteille. Herkuttelimme Namasten aamiaissämpylöillä, banaaniletuilla ja kermavaahtovuorilla, mansikoilla, viinirypäleillä ja leipäjuustolla. Kerhossa askartelemansa kortin tyttö oli antanut malttamattomana jo alkuviikosta. Lahjaksi sain laatikollisen kalapelin kaloja.

Onnea on olla äiti.

6 comments:

  1. Hieno lahja :) ja parempi antaa kortti etuajassa kuin myöhästyneenä. Herkutkin ovat kohdallaan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lahja oli mainio ja lahjalaatikon teippailin ehjäksi ennen lahjomista. Mielummin kaapissa valmiina asuvia kaloja kuin uusia turhia asioita turhakkeiden sekaan:)

      Delete
  2. Teidän aamupalanne kuulostaa oikein suloiselta. Minäkin juuri reilu viikko sitten muistin, miten helppoa sämpylöiden leipominen on ja tein niitä ex tempore aamupalaksi. No, tänään en kyllä leiponut, vaan odotin, että aamiainen katettiin pöytään.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nuo Namasten sämpylät ovat loistavia, koska taikina tehdään illalla. Aamulla kahvin tippuessa ne sitten tiputellaan pellille pieniksi kasoiksi ja paistetaan.
      Seuraavana äitienpäivänä en nouse sängystä ennen kahvin tuoksua, nyt se oli vain haave.:)

      Delete
  3. Minäkin taisin saada äitienpäivä lahjat etu käteen pari viikkoa sitten. Tytöt olivat koulussa askarrelleet napeista rannekoruja. Lapset ovat niin suloisia kaikessa malttamattomuudessaan.

    Nyt kun mietin niin olen kyllä itse ihan samanlainen lahjan antaja.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minäkin olen malttamaton lahjoja, tyttö taitaa olla perinyt tuon ominaisuuteni.

      Delete